Asiantuntija, taloushallinto - Monetra Oy

Asiantuntija, taloushallinto - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle taloushallinnon ASIANTUNTIJAA Oulun toimipisteeseen.

Asiantuntijan tehtäväkenttään kuuluu taloushallinnon asiantuntijan sekä kirjanpidon tehtävät laaja-alaisesti.
Tehtäviin kuuluvat niin kirjanpito, tilinpäätös kuin viranomaisraportointiin ja verotukseen liittyvät työtehtävät kuin myös vahvasti tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijan tehtävät kuten talousarvion ja budjetin laadinta, liiketoiminnan seuranta ja raportointi sekä taloudellisten tietojen analysointi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa sekä aikaisempaa laaja-alaista työkokemusta vaativista taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä, sekä myös kokemusta konsernitilinpäätöksestä. Eduksi luetaan KLT- tutkinto tai valmius suorittaa kyseinen tutkinto.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää verolainsäädännön ja yhtiöoikeuden tuntemusta, taloushallinnon ja laskentatoimen laaja-alaista hallintaa, kykyä ymmärtää asiakasyrityksen toiminnan ja taloudellisten lukujen välinen yhteys sekä taitoa esittää ja tulkita taloudellinen tieto oikein ja selkeästi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoa, positiivista asennetta, projektiosaamista ja hyvää paineensietokykyä sekä käytännössä osoitettua hyvää tietoteknistä osaamista.

Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä analyyttiseen ajattelutapaan. Odotamme sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi kasvavan organisaation mukana.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 26.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 19.3. klo 14-16 palveluesimies Lea Huusko-Huhtala, p. 044 703 0740 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oulu Oy
Osoite: Nuottasaarentie 5, Oulu

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.

Tutustu työnantajaan