Asiantuntija, puunkuljetuslogistiikka - Savon koulutuskuntayhtymä

Asiantuntija, puunkuljetuslogistiikka - Savon koulutuskuntayhtymä

Asiantuntija (logistiikka-ala, puutavara-autonkuljettajakoulutus)

Tehokkaan puutavarakuljettajakoulutuksen oppimisympäristöjen kehittäminen -hankkeeseen asiantuntija ajalle 15.4.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2021.

Valittu henkilö mm. hoitaa hankkeessa hankittavien koneiden ja laitteiden käyttöönoton, osallistuu koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen opettajan apuna, osallistuu hankkeen tavoitteiden mukaisesti Farmiyritystoimintaan ja puutavarayrittäjien henkilöstön jatko- ja täydennyskoulutusten kehittämiseen yhdessä opettajien kanssa, omalta osaltaan osallistuu myös hankkeesta tiedottamiseen ja koulutusten markkinointiin, toteuttaa ajoharjoitteluradan opetusta opettajan apuna ja toimii yhteistyöverkostoissa.

Hakijalta edellytetään työkokemusta puutavara-autonkuljettajan työtehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus nuorten kanssa työskentelystä., hyvä tietotekninen osaaminen ja yhteistyötaidot.

Vähimmäistutkintovaatimus logistiikan perustutkinto (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja).

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Koulutuspäällikkö Harri Hakkola, puh. 044 785 3121, etunimi.sukunimi@sakky.fi.
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä.
Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.
Haastatteluun kutsuttaville pidetään mahdollisesti myös työkoe.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Presidentinkatu 3, Kuopio

Savon koulutuskuntayhtymä on maakunnallinen, monialainen ja eri koulutusmuodot sisältävä nuorten ja aikuisten koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymä järjestää ammatillista perus-, lisä-, oppisopimus-, työvoima- ja henkilöstökoulutusta kaikilla koulutusaloilla sekä lukiokoulutusta ja työelämän kehittämishankkeita. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota. Toimipisteet ovat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Vuosittain opiskelijoita on noin 17 000, henkilöstömäärä noin 800 ja toimintatuottoja noin 79 milj. euroa.

Tutustu työnantajaan