Asianhallinnan harjoittelija, Konsernihallinto - Oulun kaupunki

Asianhallinnan harjoittelija, Konsernihallinto - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Konsernihallinnossa on haettavana ASIANHALLINNAN HARJOITTELIJAN määräaikainen työsuhteinen tehtävä. Työ alkaa 6.5.2019 ja kestää 5.9.2019 saakka. Työn aloittamisesta aiemmin voidaan sopia.

Asianhallinnan harjoittelijan pääasiallinen tehtävä liittyy tiedonohjaussuunnitelmien tallentamiseen tiedonohjausjärjestelmään. Tehtävään voi sisältyä myös muita asianhallintajärjestelmään liittyviä tallennustehtäviä.

Tehtävään haetaan arkistoalan, informaatiotieteiden tai muun soveltuvan alan opiskelijaa tai vastavalmistunutta. Aiempi työkokemus asiakirjahallinnosta, arkistotyöstä tai asianhallinnasta katsotaan eduksi. Eduksi luetaan myös hyvä MS Office -ohjelmien (esim. Excel) käyttötaito sekä kuntaorganisaation tuntemus.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2565/2019 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus. Hakemus on toimitettava 27.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa asianhallintapäällikkö Sanna-Leena Eskola, p. 044 703 0671 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Konsernihallinto
Osoite: Kirkkokatu 2 A, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan