test

Asiakasohjaaja, vuorotteluvapaa (keskitetty asiakas- ja palveluohjaus, keskinen alue)

Hakuaika päättyy  3.5.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle ikääntyneiden keskitettyyn asiakas- ja palveluohjaukseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen keskiselle alueelle

ASIAKASOHJAAJAA

Vuorotteluvapaan sijaisuus sijoittuu 3.6- 30.11.2024 aikavälille (tai sopimuksen mukaan 180 päiväksi). Aloitusajankohta sovittavissa joustavasti.

Asiakasohjaaja sijoittuu kotiin vietävien palveluiden asiakasohjaukseen. Työtehtäviin kuuluvat hyvinvointialueen asukkaiden ohjaus ja neuvonta sekä palvelutarpeen arviointi. Palvelutarpeen selvittämisessä keskeistä on asiakkaan kuntoutumispotentiaalin tunnistaminen, toimintakyvyn, avuntarpeiden ja tavoitteiden kuvaus RAI toimintakyvyn arvioinnin mittareita käyttäen. Palvelutarpeen ja toimintakykyarvion sekä hyvinvointialueen myöntämisperusteiden mukaan tehdään viranomaispäätöksiä palveluiden aloittamisesta, jatkumisesta sekä lopettamisesta eri palveluihin. Asiakasohjaajat tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa (mm. kotihoito, asumispalvelut, laaja-alainen sote-keskus).

Keskeistä on palveluiden yhteensovittaminen, asiakkaiden yhdenvertainen palveluiden suunnittelu, järjestäminen ja toteutuksen seuranta sekä muutoksiin reagoiminen. Tehtävässä vaaditaan hyvää palvelujärjestelmätuntemusta, muuttuvan tiedon hallintaa (julkiset palvelut, yksityiset palvelut, 3.sektorin palvelut ja etuudet) ja tiedonkulun varmistamista. Tehtäviin kuuluu päätöksentekoa hyvinvointialueella sovittujen säännösten mukaisesti. Lisäksi asiakasohjaajat toimivat koti- ja asumispalveluiden säännöllisissä palveluissa olevien asiakkaiden omatyöntekijöinä.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

-----------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona soveltuva sosiaali- ja / tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja kokemusta asiakastyöstä, palvelutarpeen arvioinnista. Edellytämme Valviran hyväksyttyä päätöstä ammattioikeuden harjoittamisesta.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä itseohjautuvuutta. Gerontologinen osaaminen, aiempi kokemus, koulutus asiakas- ja palveluohjauksesta ja digitaalisten palvelujen tuntemus sekä halu kehittää digitaalisia palveluja katsotaan eduksi tehtävää hakevalta. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävässä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Asiakasohjaajien työaika 38,25 h/vko.

Virkaan valittavan on esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Taru Nylund

p. 050 4771500

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan