Apulaisylilääkärin virka, päihdelääketieteen yksikkö (id2062) - Siun sote

Apulaisylilääkärin virka, päihdelääketieteen yksikkö (id2062) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin, vaan
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Siun sotessa on haettavana 16.6.2019 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, Päihdelääketieteen yksikkö
Siun soten Mielenterveys- ja päihdepalvelut vastaavat perusterveydenhuoltoon integroituneista vastaanottopalveluista ja kuntoutuksesta. Kehitämme palvelujamme innolla, innovatiivisesti ja integratiivisiksi. Meitä miepäläisiä on koko maakunnassa 150 osaavaa ammattilaista - SINÄ puutut!
Haemme apulaisylilääkäriä Päihdelääketieteen yksikköön. Tehtävään kuuluu sekä kliinistä työtä, että maakunnan päihdepalveluiden kehittämistä. Tehtävä on virka-aikaista päivätyötä, johon ei sisälly päivystystä eikä henkilöstöhallintoa. Tarjoamme kosolti kehittämismahdollisuuksia, kivat työkaverit ja kertakaikkisen hyvän palkan!
Meillä on mahdollista suorittaa myös psykiatrian ja yleislääketieteen erikoistumiseen liittyviä palveluita. Myös osa-aikatyö on mahdollista.
Kelpoisuusehtona virkaan on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä päihdelääketieteen erityispätevyys. Mikäli erityispätevyyden omaavaa henkilöä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu tehtävään soveltuva laillistettu lääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja ylilääkäri Johanna Suvanto, johanna.suvanto@siunsote.fi p. 013 330 3934
Tehtävään haetaan sähköisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Joensuussa 15.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Työpaikka
  • siso-2062
  • 15.5.2019 - 16.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan