Apulaisosastonhoitaja, toimi, osastohoitotyö, OYS

Hakuaika päättyy  8.7.2024 14:30

Oulun yliopistollisessa sairaalassa osastohoitotyön alueella on haettavana lastenkirurgian yksikön, lastenneurologian yksikön ja lasten päiväsairaalan yhteinen apulaisosastonhoitajan toimi.

Lasten ja nuorten osastohoitotyön alueella eletään mielenkiintoisia aikoja. Valmistelemme muuttoa uuteen, upeaan sairaalaan. Nyt haemme mukaan apulaisosastonhoitajaa toimeen, jonka vahvuus on ihmisten ja toiminnan lähijohtaminen ja kehittäminen.

Sinulla on työparina osastohoitaja, apulaisosastonhoitaja ja tukena vastuuyksikköpäällikkö ja hoitotyön johtaja.

Apulaisosastonhoitajan työtehtäviin kuuluu keskeisesti päivittäisen johtamisen tehtävät. Apulaisosastohoitaja osallistuu myös mm. osaamisen, työhyvinvoinnin sekä potilasprosessien ja hoitotyön kehittämiseen.

Arvostamme sinulta sitoutumista tehtävään sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä joustavuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista organisointi- ja paineensietokykyä sekä vahvoja henkilöstö- ja muutosjohtamisen taitoja.

Eduksi katsotaan aiempi esihenkilötyökokemus. Työssä menestymistä tukee lasten ja nuorten hoitotyön tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisosastonhoitajan toimeen on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/ aikaisempi opisto-asteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/ 2002)

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Mailis Mäkelä, p. 040 772 6369. Sähköposti: mailis.makela@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan