Apulaisosastonhoitaja - Naantalin kaupunki

Apulaisosastonhoitaja - Naantalin kaupunki

Haemme apulaisosastonhoitajaa terveyskeskussairaalaamme.
Terveyskeskussairaala on 36-paikkainen hoito-, kuntoutus- ja tutkimusyksikkö, jonka yhteydessä toimii myös kotisairaala.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan sijaisena sekä osallistuu ryhmän sairaanhoitajana hoitotyöhön. Hän toimii hoitotyön asiantuntijana ja kehittäjänä. Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä, aktiivista ja kehittävää työotetta tutkittuun tietoon perustuen. Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hoitotyön asiantuntijuutta. Kokemus esimiehenä toimimisesta on eduksi toimen hoitamiselle.

Kelpoisuusehtona toimen hoitamiselle on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen alan tutkinto.

Toimeen valittavalla on 6 kuukauden koeaika ja ennen toimen vastaanottamista hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sirpa Martelius-Mäki, p. 050 414 1198, sirpa.martelius-maki(at)naantali.fi ja hoito- ja vanhuspalvelujen johtaja Taina Lahtiola, p. 044-7334565, taina.lahtiola(at)naantali.fi. Hakemukset tulee jättää 6.9.2019 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Sosiaali- ja terveysvirasto, hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan