Anestesiologian ja tehohoidon osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Anestesiologian ja tehohoidon osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen Keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa vuosittain tehdään leikkauksia n. 17 000, leikkaukset vaihtelevat päiväkirurgiasta vaativaan kirurgiaan. Teho-osastolla ja tehovalvonnassa on 13 potilaspaikkaa ja yli 1000 hoitojaksoa vuodessa.

Haemme osastonylilääkärin vakituiseen virkaan

ANESTESIOLOGIAN JA TEHOHOIDON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

anestesiologian, tehohoidon ja leikkaushoidon yksikköön tehohoidon osastolle.

Tule mukaan kehittämään toimintaa kohti vuonna 2020 käyttöön otettavaa huippumodernia uutta sairaalamme. Tehtäviisi kuuluvat kliinisten tehtävien lisäksi toiminnan kehittäminen kokeneen ja innovatiivisen moniammatillisen tiimin kanssa. Työyhteisömme tunnetaan hyvähenkisenä, ja siinä on helppo toimia. Kaikki 21 erikoislääkärin virkaa ja 2 erikoistuvan lääkärin virkaa ovat täytetty vakinaisesti ja sijaistilanne on hyvä. Yksikössä on kaksi sairaalapäivystäjää, joista toinen vastaa leikkausosastosta, toinen teho-osastosta.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja toteuttamaan tulevaisuuden toimintamallia uudessa sairaalassamme. Ensi vuonna valmistuvassa Sairaala Novassa on 32 paikkaa teho- ja valvontahoitoa vaativille potilaille. Osastolla hoidetaan sairaalan kaikki valvontaa vaativat potilaat, vastasyntyneitä lukuun ottamatta. Leikkaussaleja on 24, mukaan lukien hybridisali. Sairaala Novassa meillä on käytössämme uusin teknologia ja välineistö sekä modernit tilat. Uuden sairaalan hoitoprosessit on suunniteltu maakunnallisen yhteistyön ja "potilas ensin" -periaatteen pohjalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys ja perehtyneisyys tehohoitoon, tehohoidon erityispätevyys tai vastaava (edic) pätevyys katsotaan eduksi. Aikaisempi johtamis- ja hallinnollinen koulutus ovat sinulle eduksi. Arvostamme myönteistä asennetta tiimityöskentelyä kohtaan. Suhtaudumme myös lisäkouluttautumiseen ja tutkimustyöhön myönteisesti.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Jätä hakemuksesi 28.2.19 mennessä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Ylilääkäri Pekka Pölönen
Puh. 014 269 1346
pekka.polonen@ksshp.fi
Operatiivisen palvelualueen johtaja Jyrki Jalkanen
Puh. 014 269 1143
jyrki.jalkanen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Operatiivinen palvelualue
Osoite: Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työtekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan