Ammattihenkilö (maarakennusala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Ammattihenkilö (maarakennusala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Lappeenrannan toimipisteeseen (os. Pohjolankatu 12) maarakennusalalle määräaikaista ammattihenkilöä ajalle 5.8.- 30.9.2019.

Ammattihenkilön tehtävänä on opetuspisteessä ja työkohteissa koneisiin ja laitteisiin liittyvästä materiaalihuollosta, opetusvälineistöstä ja oppimisympäristöistä sekä niihin liittyvien tarkastustoimien toteutumisesta huolehtiminen. Tehtäviin sisältyy myös opiskelijoiden kuljettaminen työmaille ja muita kuljetustehtäviä. Tehtäviin voi mahdollisesti sisältyä ajoittain myös maarakennusalan opetuksen avustustoimintaa.

Tehtävän tuloksellinen hoitaminen edellyttää koulutuksen (esim. rakennusalan perustutkinto, maarakennuksen osaamisala) ja työkokemuksen kautta saavutettua maarakennuskoneiden käyttötaitoa (tela-alustaisen kaivinkoneen) sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Sosiaalisuus ja tiimityöskentelytaito ovat olennainen osa työskentelyä. Työsuhteen alussa on yhden kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

29.7.2019 alkaen koulutuspäällikkö Kirsi Kouvo, p. 040 555 0529, kirsi.kouvo@edusampo.fi.

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Lappeenranta

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Tutustu työnantajaan