Ambulerande personlig skolgångshandledare - Sipoon kunta

Ambulerande personlig skolgångshandledare - Sipoon kunta

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en PERSONLIG AMBULERANDE SKOLGÅNGSHANDLEDARE med början 12.8.2019. Läsåret 2019/2020 är arbetsplatsen i Södra Paipis skola.

Arbetsuppgifterna är att fungera som personlig ambulerande skolgångshandledare i skola. I arbetet kan ingå arbetstimmar inom morgon- och eftermiddagsverksamheten. Den personliga ambulerande skolgångshandledaren arbetar i alla svenskspråkiga skolor i Sibbo. Under första läsåret 2019/2020 är skolgångshandledaren stationerad i Södra Paipis skola. Veckoarbetstid är 38,75 h.

Förutom de egentliga arbetsuppgifterna att handleda eleven omfattar arbetstiden även att delta i enhetens gemensamma möten, gemensam planering av elevens undervisning tillsammans med läraren och att vid behov delta i nätverksmöten angående eleven.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare eller ledare för morgon och eftermiddagsvården. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Flexibilitet och kunskaper i första hjälp räknas till godo. Vi erbjuder en trygg och sporrande arbetsplats där dina personliga styrkor och intressen tas tillvara och utnyttjas på bästa möjliga sätt.

Lönen bestäms enligt AKTA och prövotid på sex månader tillämpas. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vänligen skicka in din ansökan senast 31.7.2019 kl 16:00 via länken eller i adressen www.sibbo.fi/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

  • Sibbo kommun, Utbildningstjänster
  • Työpaikka
  • 240726
  • 12.8.2019
  • 2121,48
  • 12.7.2019 - 31.7.2019 16:00
  • Uusimaa

Mera information ger skolans rektor Desiree Wiren tel 040 191 6043 eller desiree.wiren(at)sibbo.fi

Sibbo kommun, Utbildningstjänster
Osoite: Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Tutustu työnantajaan