Akuuttipsykiatrian osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Akuuttipsykiatrian osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tuntuuko nykyinen työnkuvasi liian yksipuoliselta? Tule mukaan akuuttipsykiatrian sykkeeseen!

Haemme sinua psykiatrisen akuuttitoiminnan keskelle vakituiseen

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKAAN

Tarjoamme sinulle

laaja-alaisen ja monipuolisen, täysin uudenlaisen tehtävän psykiatrian akuutti- ja konsultaatioryhmän osastonylilääkärinä. Toimit moniammatillisen, innovatiivisen ja työhön sitoutuneen työryhmän lääkärinä. Kliinisiin tehtäviisi kuuluvat konsultaatiot, kriisihoito, yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa ja vapaamuotoinen päivystys. Työ voi sisältää toiveittesi mukaisesti myös konsultaatiopoliklinikan polikliinista vastaanottotyötä. Uuden toimintamallin mukaisesti pääset kehittämään ja toimimaan konkreettisesti uuden ensi vuonna valmistuvan Sairaala Novan keskiössä. Tästä tehtävässä ei toimintaa puutu!

Olet innovatiivinen kehittäjä, joka tuntee omakseen yhteistyön niin somatiikan kuin muidenkin rajapintojen kanssa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan miten uuden sairaalan akuutti- ja konsultaatioryhmä toimii. Sairaala Novassa toimimme täysin uusissa moderneissa tiloissa. Uuden sairaalan hoitoprosessit on suunniteltu maakunnallisen yhteistyön ja "potilas ensin" -periaatteen pohjalta. Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä niin kerromme sinulle lisää!

Odotamme sinulta

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Määräajaksi virkaan voidaan valita myös psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Olethan lisäksi aidosti kiinnostunut ihmisten kohtaamisesta. Positiivisella ja vastavuoroisella palveluasenteella pääsee pitkälle.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää Sairaala Nova-hankkeen ja Sote-uudistuksen mukaista toimintaa ja liikkuvuutta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä:
Ylilääkäri Janne Mäntynen (ei viikolla 9)
Puh. 014 269 2065
janne.mantynen@ksshp.fi
Palvelujohtaja Tuula Metsä
Puh. 014 269 3790
tuula.metsa@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Psykiatrian palvelualue
Osoite: Keskussairaalantie 19, Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan