Työnantaja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, rekrytointi ja avoimet työpaikat

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (REDU) – Lapin suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDUun kuuluvat Lapin koulutuskeskus REDU, Santasport Lapin Urheiluopisto sekä sisäiset palvelut. Omistamme koulutuspalveluja tuottavan REDU Edu Oy sekä liikunta- ja urheilupalveluja tuottavan Santasport Finland Oy:n.

Jäsenkuntiamme ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä. Toiminta-alueenamme on koko Lappi. Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä.

Olemme työelämää ja opiskelijoita varten. Yhteistyössä löydämme sopivimmat osaamisen kehittämisen ratkaisut. Yhdessä suunnittelemme ratkaisuja, joiden hyödyt kantavat pitkälle.

Henkilöstöömme kuuluu noin 520 työntekijää, joista suurin osa toimii opetus- ja ohjaustehtävissä sekä opetuksen tuessa. Lisäksi joukkoomme kuuluu osaajia esimerkiksi asiantuntijatehtävissä sekä liikunnanohjauksen, valmennuksen, ravintolapalvelujen ja kiinteistöpalvelujen parissa.

Teemme asiat yhdessä ja ylläpidämme hyvää vuorovaikutusta. Kaikessa toiminnassamme haluamme edistää luottamuksen ja kehittävän ilmapiirin syntymistä niin REDUn sisällä kuin asiakkaiden, kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Työpaikat
Rovaniemen koulutuskuntayhtymä 1

Näytä kaikki