Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 800 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä

Kuntayhtymän toiminnan järjestäminen perustuu elämänkaarimalliin. Karviainen on jaettu palvelukokonaisuuksiin ikäryhmittäin. Näitä palvelukokonaisuuksia nimitetään palvelulinjoiksi: perheiden, työikäisten ja ikäihmisten palvelujen linja.

Me Karviaisessa kannustamme osaamisen kehittämiseen

Karviainen on asiantuntijuutta arvostava, luotettava, myönteinen ja kehityshaluinen työnantaja. Työajat ovat joustavat ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä laajat työterveyspalvelut. Rekrytointiprosessit hoidetaan Karviaisessa Kuntarekry.fi -palvelun kautta, josta löydät tällä hetkellä meillä avoinna olevat virat ja toimet. Käy tutustumassa ja jätä hakemuksesi Sinulle soveltuvaan tehtävään. Jos olet kiinnostunut lyhytaikaisista sijaisuuksista / keikkatyöstä sosiaali- ja terveystoimen eri tehtävissä, rekisteröidy sijaisrekisteriimme!

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoa Karviaisesta

Työpaikat
Perusturvakuntayhtymä Karviainen 12

Näytä kaikki