Hattulassa on kaikki menestymisen edellytykset. Sijaitsemme Kanta-Hämeessä Vanajaveden äärellä keskellä kaunista luontoa ja historiallisia nähtävyyksiä. Sijaintimme on myös keskeisellä paikalla pääradan ja valtatie kolmosen varrella Helsingin ja Tampereen välillä, Hämeenlinnan naapurissa. Etäisyys Tampereelle on noin 70 km ja Helsinkiin 110 km, ja nämä matkat taittuvat kätevästi esimerkiksi lähijunilla, jotka meillä Parolassa pysähtyvät. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantuotteesta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Onnellisia asukkaita Hattulassa on noin 9350.
Hattulan kunta toimii työnantajana noin 285 henkilölle. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Kunnan arvoja ovat helppous, ratkaisukyky, paikallisuus sekä vakaus. Näitä arvoja sinäkin pääset kunnan työntekijänä edistämään. Ne ovat myös osa toimintaamme työnantajana. Arvoja tukevat strategiaan kirjatut tavoitteet, joiden avulla pyrimme takaamaan kestävää hyvinvointia kunnassa. Tavoitteina kaikessa toiminnassa on hyvinvoiva kuntalainen, mahdollistava ilmapiiri ja kestävä kehitys. Meillä pääset toimimaan merkityksellisen työn parissa kuntalaisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä palvellen.
Hattulassa ollaan ylpeästi paikallisia ja kuntaorganisaation pienehkö koko mahdollistaa yhteisöllisen työympäristön, monipuoliset tehtävänkuvat ja yhteistyön yli toimialarajojen. Meillä on viihtyisä työilmapiiri ja mukavat työkaverit. Seuraamme henkilöstön tyytyväisyyttä työhyvinvointikyselyillä ja olemme koko ajan parempaan pyrkivä työnantaja henkilöstöllemme.
Toimimme tehtävissämme vastuullisesti ja tasapuolisesti. Hattulan kuntaan on tervetullut jokainen sellaisena kuin on. Meidän työpaikoilla viihdytään ja tehdään merkityksellistä työtä. Hattulan kunta on savuton työnantaja. Meillä myös osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista itsenäisissä asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä työskenteleville.
#hommissahattulassa #toivontiimi
Henkilöstö on organisaatiomme tärkein voimavara. Siksi haluamme, että meillä työskentelee hyvinvoivia ja osaavia henkilöitä, jotka viihtyvät työssään. Pyrimme luomaan ilmapiirin, joka kannustaa ja tukee jokaista. Palkitsemme hyvästä työstä, tuemme kouluttautumista ja tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työsuhde-etuja.
Tarjoamme muun muassa
Kattavan työterveyden
Merkityksellisen työn ja hyvän työyhteisön
Epassin kulttuuri- ja liikuntaedut
Työsuhdepyörän
Kunnan omien kuntosalien käytön maksutta
Talviuintipaikan käyttö maksutta
Työntekijän palkitseminen ja muistaminen
Työyhteisöraha ja virkistystapahtumat
Marika on heittäytyjä, jonka työssä parasta on lapset, joilta saa suoraa ja välitöntä palautetta omasta työskentelystä.
Marikan työpäivät ovat vaihtelevia ja moninaisia, sillä lasten kanssa jokainen työpäivä on erilainen. Ilot syntyvät töissä pienistä onnistumisista. Erityistä kiitosta Marika antaa työyhteisölle ja tiimilleen, joilta saa työssä tukea ja turvaa.
Hans on vastuussa kunnan kaavahankkeista ja vastaa maankäytön palveluyksiköstä.
Hans pitää eniten työssään mahdollisuudesta oppia, kehittyä ja saada vastuuta. Kaavoituksessa häntä kiinnostaa erityisesti se, miten merkittävä rooli sillä on yhdyskuntasuunnittelun kokonaisuudessa.
Yhteistyö eri viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa vaatii laaja-alaista ymmärrystä monesta eri alasta. Hans nostaakin esille neuvottelutaidot yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista työssä.
Annika on uranvaihtaja, joka on löytänyt kutsumusammattinsa kirjastosta.
Työssään Annika pitää erityisesti järjestelmällisyydestä. Työtehtäviin kuuluukin esimerkiksi kirjojen hyllytystä, luettelointia ja muovitusta. Annika nauttii myös esimerkiksi satutuntien pitämisestä ja vaihtelevista tapahtumista kirjastolla.
Hallinnon ja talouden palvelualue vastaa kunnanvaltuuston ja -hallituksen, tarkastuslautakunnan sekä keskusvaalilautakunnan valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä pöytäkirjatehtävistä, kirjaamopalvelusta, asiakirjojen ja sopimusten hallinnasta, arkistoinnista sekä hallinnon erityisasiantuntijapalveluista.
Talous- ja henkilöstöpalvelut vastaavat koko kunnan ulkoisen ja sisäisen laskennan sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan ohjeistamisesta, talousarvion, tilinpäätöksen ja osavuosikatsausten laadinnasta sekä johdon raportoinnista toimialojen ja toimielinten esitysten perusteella. Lisäksi talouspalvelut huolehtivat kunnan maksuvalmiudesta, rahoituksesta ja kokonaistalouden ohjaamisesta, ennakoinnista, kehittämisestä ja suunnittelusta.
Lisäksi talous- ja henkilöstöpalvelut vastaavat koko kunnan henkilöstö- ja työnantajapolitiikasta sekä kehittävät henkilöstön osaamista, hyvinvointia ja työkykyä tukevia prosesseja. Henkilöstöpalvelut vastaavat työterveyshuollosta, yhteistoiminnasta ja työsuojelusta sekä näiden ohjaamisesta.
Tarkastustoimi huolehtii kunnan ja kuntakonsernin talouden ja toiminnan tarkastamisesta.
Elinvoimalatoimialan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää määrällisesti riittäviä, hyvätasoisia yhdyskuntapalveluita kuntalaisille sekä tukipalveluiden tuottamista muille toimialoille. Toimiala tekee yhteistyötä muiden toimialojen kanssa asukkaiden elinolojen parantamiseksi sekä edesauttaa taloudellisesti ja teknisesti tarkoituksenmukaisten hankkeiden toteuttamista.
Rakennetun ympäristön palveluihin sisältyvät infrapalvelut, maankäytön palvelut sekä rakennusvalvonta ja ympäristöpalvelut. Infrapalveluiden vastuualueita ovat muun muassa liikenneväylien, puistojen ja liikuntapaikkojen kehittäminen ja ylläpito sekä vesihuolto. Maankäytön palvelut vastaavat maankäytön suunnittelusta ja kaavoituksesta.
Kiinteistö- ja tukipalveluiden toimialue vastaa kunnan kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta sekä siivous- ja ateriapalveluiden toteuttamisesta.
Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden kautta toimiala on vahvasti mukana kuntalaisten arjessa. Kirjasto tekee laajasti yhteistyötä esimerkiksi koulujen ja varhaiskasvatuksen kanssa. Kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjaston lisäksi kirjastoauto. Kunnan kulttuuritoimi järjestää kunnan viralliset juhlallisuudet sekä myös muuta kulttuuritarjontaa kaikille kuntalaisille. Kulttuuritoimi pyrkii tekemään laajasti yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.
Elinvoimatoimialaan sisältyvät myös kunnan työllisyyspalvelut sekä ICT-palvelut.
Toimiala sisältää kunnan varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuspalvelut. Tavoitteena on tukea hattulalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia, kasvua, kehitystä ja oppimista.
Liikuntapalvelujen vastuualueen tehtävänä on huolehtia liikuntatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä, sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Ensisijaisena tehtävänä on toimia edellytysten luojana, sekä sellaisten palveluiden tuottajana, joita kansalaisjärjestöt eivät tarjoa.
Nuorisopalvelut huolehtivat kunnassa tapahtuvasta nuorisotyöstä, nuorisotoiminnasta ja nuorisopolitiikkaan liittyvistä yhteydenpitotehtävistä. Nuorisolaki velvoittaa kuntia muun muassa huolehtimaan nuorten vaikuttamismahdollisuuksista ja järjestämään etsivää nuorisotyötä. Kunnilta edellytetään myös monialaista yhteistyötä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.
Kuntalaisyhteistyön vastuualueen tehtävänä on kehittää järjestöyhteistyötä ja erityisesti kunnan eri asuinalueiden ja asukkaiden osallistamista ja vaikutusmahdollisuuksia.
Käyttämäsi selain ei ole enää tuettu. Sivusto saattaa toimia käyttämälläsi selaimella kummallisesti. Voit halutessasi jatkaa käyttöä tai kokeilla toista selainta.