Voit nyt poistaa ylimääräiset profiilisi Kuntarekrystä

Voit nyt poistaa ylimääräiset profiilisi Kuntarekrystä

2.5.2019 09:51

Voit nyt poistaa ylimääräiset profiilisi Kuntarekrystä

Kuntarekryyn tehtiin tällä viikolla versiopäivitys. Kuntarekry-portaali sai jälleen uusia ominaisuuksia. Suurimpana uutena ominaisuutena työnhakija voit nyt poistaa oman profiilinsa.

Työnhakijana voit nyt poistaa itse oman käyttäjätilisi Kuntarekryssä. Joten jos sinulta löytyy ylimääräisiä profiileja tai jostain muusta syystä haluat poistaa käyttätunnuksesi, se on nyt mahdollista. Profiilin poisto tapahtuu Oma profiili – osiossa.

Profiilin ja käyttäjätunnukset poistaminen on lopullinen, joten sitä ei voida enää palauttaa. Myöskään tilille tallennettua tietoa, kuten työkokemuksesi ja tutkintosi, ei enää poistamisen jälkeen löydy järjestelmästä. Avoimet työhakemuksesi ja sijaishakemukset poistuvat järjestelmästä, mutta kohdennettuihin rekrytointeihin kuuluvat hakemukset jäävät järjestelmään. Ne poistuvat, kun kaksi vuotta on täyttynyt rekrytoinnin sulkemisesta.

Jos olet tehnyt itsellesi ylimääräisiä profiileja tai haluat poistaa käyttäjätilisi muusta syystä, voit tehdä poiston itse Oma profiili -osiossa. Klikkaa oikeasta alakulmasta ”Poista tili”- näppäintä ja järjestelmä ohjaa sinut eteenpäin.

Versiopäivityksen muita uudistuksia työnantajanäkymiin:

  • Työkokemuksen esittämisen muoto. Työkokemus esitetään nykyään selkeämmässä muodossa vuodet, kuukaudet, päivät. Esimerkiksi 1 v 3kk 15 pv.
  • Rekrytoinnin kopioinnissa kopioituvat nyt myös oman monivalintakysymyksen vastausvaihtoehdot
  • Sijaisten käytettävyystietoja voit muokata menneisyyteen viimeisen 1 kuukauden ajalta
  • Hakujen helpottamiseksi hakutuloslistauksessa tulee "Ei käytettävissä" -merkittyjen sijaisten nimen perään punainen huutomerkki